Monumentaal schilderwerk

Nijmegen is rijk aan prachtige karakteristieke monumentale panden. Panden die vragen om vakmanschap waarbij het behoud van de monumentale waarde voorop staat. Schamp Schilderwerken heeft ruime ervaring in het onderhouden, renoveren en restaureren van monumentale panden en helpt u hier graag bij.
Monumentaal schilderwerk
Vaak worden monumentale panden behouden of teruggebracht in originele staat. Tijdens een zorgvuldige inspectie van uw monumentale pand analyseren we eventuele renovatiewerkzaamheden. We bekijken de oude verflagen en de mogelijke historische kleuren die daaronder zitten. Dit vormt de basis voor het schilderen van een monumentaal pand en zorgt ervoor dat we de juiste werkwijze kunnen toepassen. De juiste werkwijze en het gebruik van hoogwaardige producten zorgen voor een optimale bescherming en verfraaiing van uw monument.
We brengen uw monumentaal pand graag weer teug in de originele staat en zorgen gelijktijdig voor een vernieuwde bescherming van het monument. We begrijpen de kracht van monumentale waarde en waarom deze behouden moet blijven. Samen kijken we naar uw wensen en zorgen we ervoor dat uw monumentaal pand weer de juiste bescherming en uitstraling krijgt.
Houtrestauratie Schamp Schilderwerken

Monumentale kleuren

Met de juiste kleuren creëren we het juiste karakter. Echter, welke kleuren zijn de juiste? De kleurkeuze voor uw monumentaal pand kan soms lastig zijn en enige tijd in beslag nemen. We helpen u graag en nemen hier de tijd voor. We kijken naar uw wensen, maar ook naar het gehele monument. Door rekening te houden met het geheel, zowel binnen als buiten en de lichtval, creëren we samen de juiste sfeer voor uw monumentaal pand. Zo brengen we uw pand weer op authentieke wijze tot leven.
We staan voor vakmanschap, werken secuur en nemen de tijd voor al onze projecten. We bieden de speciale aandacht waar monumentaal schilderwerk om vraagt. Zo zult u zien dat deze aandacht niet alleen resulteert in een prachtig eindresultaat op kort termijn, maar ook naar een paar jaar zichtbaar blijft. Dan zult u zien hoe de verf en herstelwerkzaamheden zich houden.
We voorzien uw monumentaal pand graag van ons vakmanschap, houden van heldere communicatie, vertrouwen en respect. Zowel voor, tijdens als na de schilderwerkzaamheden staan we voor u klaar.
Monumentaal schilderwerk Nijmegen

Garantie op monumentaal schilderwerk

Door de speciale aandacht die we aan monumentaal schilderwerk besteden garanderen we, net als bij elk ander soort schilderwerk, hoogwaardig schilderwerk met een lange levensduur. Daarom bieden we ook bij monumentaal schilderwerk 5 jaar garantie op het buitenschilderwerk en maar liefst 6 jaar garantie op het binnenschilderwerk. Zo kunt u jaren zorgeloos genieten van duurzaam onderhouden hoogwaardig schilderwerk.
Monumentaal schilderwerk Nijmegen
GET SOCIAL
NEEM CONTACT OP
Bel gerust met één van onze medewerkers.
Ze staan klaar om u te helpen.

Tel: +31 (0) 24 206 03 87
E-mail: info@schamp-schilderwerken.nl
Maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 13.00 uur