Onze diensten

We helpen u graag met het onderhouden, verfraaien en beschermen van uw woning of bedrijfspand in Nijmegen en omgeving. Vanzelfsprekend zijn we gespecialiseerd op alle vlakken van het schildersvak om hoogwaardig schilderwerk af te leveren met een lange levensduur. We vertellen u graag meer over onze diensten.

Binnenschilderwerk

De afwerking van het binnenschilderwerk in uw woning of bedrijfspand zet de toon voor de sfeer en uitstraling die u ervaart als u de ruimte binnenkomt. We werken daarom uiterst secuur en in goed overleg om het gewenste resultaat te behalen. Voor de aanvang van de schilderswerkzaamheden bespreken we graag uw wensen, voorzien we u, indien gewenst, van kleuradvies en zorgen we voor een juiste voorbehandeling van de ondergrond. Dit zorgt niet alleen voor een gewenst resultaat op het eerste oog maar, ook voor een optimale bescherming van uw hout- en muurwerk. Door ons uitgebreide verfsysteem en het gebruik van hoogwaardige producten staan we er garant voor dat u maar liefst 6 jaar onbezorgd plezier zult hebben van uw binnenschilderwerk.
Binnenschilderwerk trap

Buitenschilderwerk

Goed schilderwerk is niet alleen prachtig om te zien maar ook noodzakelijk voor het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Het zorgt voor een mooie uitstraling en een gedegen bescherming tegen het wisselende Nederlandse weer. Het tijdig onderhouden van uw woning of bedrijfspand kan u zelfs hoge onderhoudskosten besparen. De juiste voorbehandeling is hierbij van cruciaal belang. Dit zorgt namelijk voor een optimale bescherming van uw woning en voorkomt onnodige slijtage van het houtwerk. We besteden hier dan ook de noodzakelijke aandacht aan. Pas wanneer alle onderhoudspunten aan het houtwerk volledig behandeld zijn en houtrot geen kans meer maakt, gaan we uiterst secuur aan de slag met de afwerking van het schilderwerk. Zo is uw woning of bedrijfspand weer goed onderhouden en voorzien van een prachtige afwerking! Door ons uitgebreide verfsysteem en het gebruik van hoogwaardige producten staan we er garant voor dat u maar liefst 5 jaar onbezorgd plezier zult hebben van uw buitenschilderwerk.
Buitenschilderwerk

Kleuradvies

Om zowel bij binnen- als buitenschilderwerk het gewenste resultaat te behalen, is uw kleurkeuze van groot belang. We helpen u graag bij deze keuze en nemen hier de tijd voor. Met een breed assortiment kleurenwaaiers komen we graag kosteloos bij u langs om te kijken welke kleuren op uw wensen aansluiten. Tevens voorzien we u van aanvullend advies op basis van de lichtval en natuurlijke elementen van uw woning of bedrijfspand. Zo komen we tot een prachtig kleurenpalet en creëren we samen de uitstraling die u voor ogen had.
Binnenschilderwerk Schamp Schilderwerken

Houtrot reparatie

Voor een duurzaam eindresultaat is een goede voorbereiding van cruciaal belang. Wij herkennen de voortekenen van houtrot en pakken deze, in goed overleg, graag voor u aan. Door een goede behandeling van gevorderd houtrot kunnen sommige houtdelen zelfs volledig hersteld worden en voorkomen we dat u deze dient te vervangen. Zo kijken we graag naar de mogelijkheden om die karakteristieke oude deuren te behouden en niet verloren te laten gaan. Dit maakt goede houtrot reparatie zo ontzettend waardevol en een mooi onderdeel van onze diensten.
Houtrestauratie Schamp Schilderwerken
GET SOCIAL
NEEM CONTACT OP
Bel gerust met één van onze medewerkers.
Ze staan klaar om u te helpen.

Tel: +31 (0) 24 206 03 87
E-mail: info@schamp-schilderwerken.nl
Maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 13.00 uur